ilkka.laine@ilpepper.com +358 44 506 0226

TARINA

Olen Raumalla syntynyt, nykyään Espoossa asuva 31-vuotias kolmannen polven yrittäjä. Olen tehnyt töitä perheyrityksessämme kesätyöajoista asti, mutta vuodet ovat vieneet minua myös esimerkiksi Leville työskentelemään – ja huvittelemaan 🙂

THE BIG BANG!

Yrittäminen ja oma yritys on aina kiinnostanut ja pöytälaatikkoideoita voi löytyä satoja viimeisen kymmenen vuoden ajalta ja lisää tulee. Noin kaksi vuotta sitten päätin laittaa yritykseni aluilleen. Idean sain maailmalta, kun reissasin Yhdysvalloissa ja Aasiassa. Yhdysvalloissa sain ensimmäisen ideani AdBeastistä kun näin kuorma-auton, jonka lavalla oli suuri kolmion mallinen mainoskyltti, ajatus jäi pyörimään mieleen. Vuotta myöhemmin Tokyossa vietetty aika teki selvää siitä, mihin yhdysvalloissa jäätiin, liikenne kuhisi erilaisia mainostavia kulkuvälineitä isoilla valoilla ja musiikeilla varustettuna, isoja ulkomainostauluja lähes joka puolella! Ajatus siitä, että tämä voisi toimia myös Suomessa valtasi minut ja sitä lähdin työstämään suomen laki pykäliä seuraillen kuin hiiri juustoa!

RAKENTAMINEN!

Rakentamisen aloitin heinäkuun alussa 2017, itse AdBeastin runko on Polariksen traktorimönkijä, jonka valitsin puhtaasti ulkonäön ja suorituskyvyn mukaan. Koko takaosa purettiin, siihen suunniteltiin näytöille ja akuille uusi sopiva lava. Näyttöjä käytiin katsomassa monia erillaisia, mutta senkin päätöksen tein suorituskyvyn mukaan ajatellen AdBeastin käyttöä ja valitsin näytöiksi uudet Samsungin ulkonäytöt. Äänentoistoa en miettinyt kauaa tutultani saamani hyvän vihjeen vuoksi ja Aura Audion kaiuttimet hoitavat äänen toiston! Akkuteknologiaa metsästettiin kauan ja mietittiin miten saadaan kaikki toimimaan ilman ulkoista virtaa, mutta sekin onnistui... ei kerrota kuitenkaan kaikkea.

Tulos on AdBeast. Ulkomainontaan tarkoitettu mönkijä, joka kattaa kolme ulkonäytöä, äänen ja verkkoyhteyden. AdBeastin voi ajaa minne vain sen ajo-ominaisuuksien vuoksi ja vaikka näytöt päällä, koska ulkoista virtaa ei tarvita vuorokausiin!

JOKAISEN MAHDOLLISUUS

Halusin luoda järjestelmän, jonka avulla jokaisella yrityksellä on mahdollisuus ostaa mainosaikaa AdBeastissä oman budjetin mukaan. Turkulainen softa talo toteutti ajatukseni ja tuloksena on verkkokauppa josta saa varattua mainosaikaa ja lisättyä mainosmateriaalin AdBeastin näytöille yhtä helposti kuin varaisi hotelli yön netistä jopa helpommin 🙂

Nyt kuitenkin keskitymme AdBeastin vuokraukseen tapahtumiin yms. missä se on kuin kala vedessä ja nenä päässä!

Perheeni tuki, kaverit ja laaja kontaktiverkostoni on vaikuttanut merkittävästi siihen missä tällä hetkellä olemme. Uutta luodessa ei ole tietenkään voinut välttyä haasteilta, mutta olen nauttinut jokaisesta hetkestä ja tulen nauttimaan jatkossakin.

-Ilkka Laine, ILpepper Oy

Ota yhteyttä ja kysy lisää! 

Ilkka Laine
+358 44 506 0226
ilkka.laine@ilpepper.com
Avaa Chat
1
Close chat
Hei! Jos voin auttaa, niin klikkaa "Aloita keskustelu" -painiketta.

Aloita